Se encuentra usted aquí

Inicio

Ada Xinxó y Santi Val finisher y 3º en la categoria mixta en la TransAndes

Estupendas noticias llegan desde los Andes, Ada Xinxó y Santi Val han conseguido ser finisher y han añadido un podium. Aunque realmente sólo poder coger ese avión que les llevaba a Andes y disputar cada etapa ya era una victoria. 
Un ejemplo de trabajo y de actitud (siempre positivos y adelante) para superar la fractura de radio que tuvo Ada a finales de noviembre.

 

Escrito de Ada

Síiiiiiiiiiiiiiii!! Tercers a la categoria Èlit en parelles mixtes a la Transandes Challenge!! Ens ha costat molt esforç però ho hem aconseguit, no només hem estat finishers sinó que ho hem estat amb un resultat boníssim, no ens ho esperàvem pas. L'etapa d'avui havia de ser més o menys senzilla, hem sortit amb 20 minuts d'avantatge respecte els quarts classificats però les coses s'han començat a torçar de bon matí quan m'he llevat amb un refredat important, tot i així hem sortit bé i anàvem davant els quarts controlant però he punxat i sobre el km,19 hem parat a inflar i ens han passat, aquí ha començat l'odissea, el tubeless no sellava i ells ho han vist així que s'han escapat fortíssims i nosaltres hem parat al avituallament del km.25 a posar càmera, el problema ha estat que la manxa s'ha quedat enganxada a la vàlvula i no volia sortir, un temps perdut preciós, a partir d'aquí hem sortit a tope, 50 kms donant-ho tot i on el Santi ha patit dues caigudes, per sort a pogut continuar. 

S'ha fet molt dur arribar a meta tirant com a bojos però hem arribat a 5 minuts dels quarts així que ens hem adjudicat la tercera plaça del podi al costat de dues parelles impresionants. Després de 6 nits de tenda avui toca pensió,

 

Estem els dos molt refredats però dormirem més que satisfets amb l'aventura viscuda a la Transandes Challenge. Quina il.lusió de podi al costat del Santi Val!

Añadir nuevo comentario

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es humano y así prevenir el spam automático.
CAPTCHA de imagen
Introduzca los caracteres mostrados en la imagen.

EVENTOS

15 abril 2018
TRACKS FORMENTERA IV NON STOP
(SUSPENDIDA)

 

III CURSA PER LA SALUT
17 de junio 2018
 
III Travessia Canal Sant Antoni
24 de junio 2018

Ultra Trail Ibiza 2018
30 nov // 1-2 diciembre
VII LIDL TO LIDL
10 febrero 2019

 

MIS WEBS