Open/Close Header Details
Search
Search Open/Close

FATIMABL.NET

Fecha del evento: 09/05/2021 10:00 - 13:00 Exportar evento
GIMCANA ESPORTIVA FAMILIAR - CURSA D'ORIENTACIÓ

GIMCANA ESPORTIVA FAMILIAR - CURSA D'ORIENTACIÓ

CURSA D'ORIENTACIÓ + PREGUNTES I RESPOSTES ENTRELLAÇADES

CORRE, CAMINA, I PENSA!

La Casa de can Tomeu, que és un bé d'interès cultural (BIC), està ubicada al barri de Can Escandell. És una casa típica eivissenca anomenada originàriament "Casa de Escandell de Tonio" en plànols de Joan Ballester de 1738 que forma part de l'Catàleg de Patrimoni del municipi d'Eivissa.

CARACTERÍSTIQUES DE LA GIMCANA ESPORTIVA FAMILIAR CAN TOMEU (ORIENTACIÓ + PREGUNTES I RESPOSTES ENTRELLAÇADES + CRONOMETRATGE AMB CODIS QR)

En cada balisa els participants trobaran 1 pregunta sobre la ciutat d'Eivissa, Can Tomeu i la Recuperació dels Camins tradicionals, amb diverses respostes, i únicament la correcta indicarà quina és la següent balisa, de manera que només contestant de manera encertada podràs realitzar el recorregut complet. No basta localitzar i passar per totes les balises, sinó contestar en l'ordre correcte, és a dir conèixer EIVISSA I LA SEVA CULTURA.

INFORMACIÓ CARRERA

 • Màxim 150 participants
 • Grupos de 6 persones. 
 • MODALITAT SCORE. Passa per totes les balises que puguis en el temps màxim per aconseguir la major puntuació; no oblidis contestar adequadament les preguntes. Cada minut de retard et penalitzarà.

Corre, camina i pensa! Terreny ràpid, on l'elecció de ruta determinarà que s'incrementin considerablement els quilòmetres lineals. Els participants hauran de guardar forces i sobretot concentració durant tot el recorregut.

PROTOCOL COMPETICIÓ:
Les sortides tendran lloc segons arribin els participants per evitar aglomeracions; la competició es cronometrarà amb una app que haurà de descarregar-se prèviament, s'evitaran els lliuraments de premis i la màscara serà obligatòria en tot moment.

CONTROL DE TEMPS AMB CODIS QR- COMPLINT LES MESURES DE SEGURETAT COVID-19.

 • Cada participant o grup de participants ha de comptar almenys amb un mòbil amb accés a internet, buscar en Play Store (Android) o en APP STORE (IOS) l'aplicació “IOrienteering” i instal·lar-la.
 • Ha de registrar-se a l'app, creant un compte per poder pujar els resultats en línia i poder comparar els temps parcials i totals amb la resta dels participants.
 • A continuació, ja podem iniciar la competició!

- Primer: Obre l'aplicació, prem “Scan”, escaneja el codi QR inicial per carregar les dades de la carrera.
- Segon: Dirigeix-te a la sortida i escaneja el codi START; aquí comença a córrer el temps.
- Tercer: Escaneja el major nombre de balises possible abans que s'acabi el temps assignat. Cada balisa tendrà diferent valor en funció de la dificultat en la localització per la qual cosa a igualtat de temps guanyarà qui obtengui una major puntuació.
- Quart: Escaneja el codi QR “FINISH”. En escanejar la meta podrem veure els resultats individuals.
- Cinquè: Ara has de pujar els resultats a la pàgina web prement en el botó "Upload". Fa falta tenir creat un compte del web Iorienteering (com havíem comentat prèviament) o crear-lo des del mateix mòbil en el moment.

IMPORTANT:

 • Escanejar dues vegades el mateix codi no sumarà més punts.
 • Penalitzarà cada minut de més que se sobrepassi del temps assignat.
 • L'ús d'aquesta aplicació pot generar despesa de DADES.
 • El club no es responsabilitza dels danys que pugui sofrir el telèfon durant la realització d'aquesta prova.
 • Trànsit Obert, usa les voreres i els passos de vianants.

NORMES QUE HAN DE COMPLIR OBLIGATÒRIAMENT ELS/LES PARTICIPANTS.

 • Queda totalment prohibit llançar qualsevol tipus d'embolcall o envàs al llarg del recorregut fora de les zones que l'organització habilita per a això i que coincideixen amb l'avituallament.
 • Aquesta prova es realitza en circuit obert el trànsit, per la qual cosa en tot moment s'ha de seguir la normativa de la via i extremar la precaució. La responsabilitat de qualsevol menor d'edat serà de la persona adulta que l'acompanyi i s'ha de mantenir una vigilància permanent per evitar incidents.

PROTOCOL COVID-19.
1. En el lliurament del MAPA s'ha de guardar en tot moment la separació de dos metres entre participants.
2. Ús obligatori de mascareta en tot moment per trobar-nos en una zona urbana.
3. Les begudes no poden compartir-se entre corredors/res.
4. Les sortides de la prova es donaran al ritme que vagin arribant els participants per evitar aglomeració de persones.
5. La carrera tendrà una limitació màxima de 150 corredors, i els grups han de ser d'un màxim de 6 persones.
6. L'organització prendrà la temperatura a tots els participants abans començar l'activitat; la temperatura màxima permesa serà de 37,4 °C.
7. Els participants han de caminar o córrer guardant distància de seguretat amb altres participants.
8.Tots els equips han de signar l'ANNEX I. FORMULARI DE LOCALITZACIÓ PERSONAL (FLP) i l'ANNEX II. DECLARACIÓ RESPONSABLE abans d'iniciar la prova, que es lliuraran abans del mapa.
 

x

EVENTOS

Rutas Ibiza Formentera

Trideporte

3 dias trail

Back To Top