Search Open/Close

FATIMABL.NET

Xavi Ariza se proclama campeón de Cataluña Absoluto en el Marathon Tàrrega

Ismael Ventura (2n) i el campió català 2021 de Ultramarató Guillem Muñoz (3r)

Xavi Ariza, resident de la Roca del Vallès, es va proclamar aquest cap de setmana nou Campió de Catalunya de BTT Marató en vèncer la 3a edició de la Marxa BTT Tàrrega, amb la participació de 252 ciclistes vinguts d'arreu de Catalunya, Andorra i França.

El recorregut, de 66kms i 1500m de desnivell positiu que sortia i acabava a les instal·lacions del Camping de la capital de l'Urgell, va ser el protagonista de la matinal de BTT, amb 21 kms de corriol i el pas per nuclis històrics com el de Guimerà que han deixat unes imatges espectaculars. En la primera sortida, de categoria elit masculina, de seguida es va conformar un sextet en el cap de cursa amb alguns dels principals outsiders per endur-se el Campionat català a casa, com Guillem Muñoz (Tomàs Belles by Kalas), Xavier Ariza (La Torreta Bike), Ever Alejandro Gómez (RR Bikers), Xavier Pijuan (73 Factory Eco), Ismael Ventura (ESMTB.com) i Pau Marzà (Gobik Factory) que van anar passant junts pels tres punts de control del nou recorregut.

Fou en el darrer tram quan Marzà i Pijuan no van poder seguir el ritme dels altres quatre ciclistes, que es van presentar al darrer quilòmetre disposats a jugar-se la victòria en un sprint en el que Xavier Ariza va saber guanyar la posició als seus rivals per proclamar-se guanyador i nou campió català. Ismael Ventura (2n) i el campió català 2021 de Ultramarató Guillem Muñoz (3r) van completar el podi.

Artículo anterior Pedales con potenciómetro, ¿cuáles compro?